Friday 28 May 2010

Το σηριαλ της τουαλετας

Διερωτουμαι ποσον καιρον εν να καμουν να ερτουν επιτελους να σασουν μιαν τουαλεταν; Αλλα πια η βιασυνη (;) εν αλλος μαλακας που πιερωνει το νερο που παει αδικα οχι τζεινοι. Να αλλαξεις ενα φλασιερ τουαλετας εν 5 λεπτα δουλεια γμτ... ποσες μερες επιτελους!;

Ο πρωτος που επεψαν κατι εμασιετουν με εναν κατσιαβιδι για 5 λεπτα... μετα λαλει εν οκ και αρον αρον να φυει να παει σε αλλη δουλειαν. Θωρω το νερον κομα τρεσιει που το καζανακι στην λεκανη που μονον του. Ερκεται πισω και κατι φκαλλει θωρει το, ξαναβαλλει το πισω και γυριζει και λαλει μου οτι εν ΟΚ να χανει νερον ετσι η τουαλετα. WTF!? Πραγματικη συζητηση ρε παιθκια οχι πελλαρες. Ο τυπος επεμενεν οτι εν φυσιολογικο η τουαλετα να στασσει νερα και οτι εν τζαι να μου πολλοκοστιζει. Ρε κουμπαρε το καζανακι φκερωνει που μονον του μεσα σε 20 λεπτα... σοβαρομιλας!;

Εν μπορει να καμει τιποτε αλλον τζεινην την ωραν λαλει και πρεπει να μιλησει με τες κοπελλες του γραφειου και να με πιασουν πισω.

Περνα μια φτομαδα τιποτε... Εγω τιγκα μες τα πειρραματα περκι και τελειωσω το PhD εν το επιρα καν πρεφα οτι επιαν τοσες μερες. Πιανω τηλεφωνον να δω ποτε εν να ερτει ο επιτελους ο υδραβλικος και λαλουν μου, μα αφου ειπεν μας οτι εν ενταξει! WTF(2)!; Υστερα εμαθαμεν τον λογο... ο μαλακας επιενεν διακοπες την αλλην ημεραν και επαραμυθκιασεν τες κοπελλες του γραφειου οτι δηθεν εν ισιεν τιποτε (η απλως εν παντελως ανιξερος που υδραβλικα τουαλετων)... Τουτον αφιερωνω το σε ουλους που παραπονιουνται μονο για την τεμπελια των κυπραιων... Αγαπητοι μου, η ελλειψη επαγγελματισμου πιανει ουλες τες ρατσες! Οι εγγλεζοι εν παν πισω! Και μετα λαλουν με καχυποπτο!

Ειδα και επαθα να τους εξηγησω οτι η τουαλετα χανει συνεχεια νερο και πρεπει να πεψουν κανονικο υδραβλικο. Αλλα αφου η κοκονα εν εξερεν γρι που υδραβλικα εν σανα της εμιλουν κινεζικα. Αλλα το κερασακι στην τουρτα εν αρκισεν να ερτει. Η κοκονα ειχεν και την αναιδεια να με απειλει ρε οτι αν εν ενταξει η τουαλετα εν να μου χρεωσει τον υδραωλικο!

Τι αχαριστια θεε μου! Εν κανει που τα μισα πραματα που σπαζουν σαζω τα μονος μου διχα να τους ενοχλω; Ετελειωσεν! Εν πα να κρουσει λαμπα που τωρα και να παει εν τους κουβαλω να την αλλασουν οπως οφειλουν!
Τα νευρα μου!!!

3 comments:

  1. Νομίζω εκατάλαβα σε ποιάν εταιρία ετηλεφώνησες! They suck!

    ReplyDelete
  2. @miss psarokokkalo: merci gia to mail :-)

    @invictus: mpa gia ton typo pou to letting agency pou noikiazw stin agklia milaw. gia ta maskaralikia me "mastorous" stin kypro en me kanei touto to blog... en na prepei na anoiksw deutero haha!

    ReplyDelete

Πρηξε με και εσυ: