Friday 30 July 2010

Ο πρηχτης παει διακοπες...

Χαιρεται! Εχει καιρο να κοψουμε καμια κουβεντουλα και ειπα να σας ενημερωσω λιγακι τι γινεται. Παω διακοπες αυριο (Σημ: αν το επιτρεψουν οι φιλτατοι ελεγκτες στην μητερα πατριδα βεβαια)! Αλλα μην αχωνεστε δεν θα με χασετε... τωρα να δουμε τι ωραιες ιστοριουλες θα εχω να σας πω απο το ταξιδι. Ελπιζω αυτη την φορα να μας κατεβασει στο αεροδρομιο χωρις απρογραμματισους ενδιαμεσους σταθμους (Χα Χα).

Περασα και σημερα απο την "δουλεια" (πια δουλεια; φοιτητης εισαι ρε!) να τακτοποιησω τα πραγματα και τι βρηκα; Ειχανε διαρροη οι σωληνες νερου και επεσαν τα ψευδοταβανα. Τηλεφωνα απο δω, απο κει για να φερουμε το συνεργειο να αρχισει την επιδιορθωση, κουβαλα πραματα να αδειασουμε το δωματιο κτλ. Μια δουλεια 10 λεπτων εγινε 4 ωρες μαραθωνιος. Δηλαδη ελεος! Σοβαρα δεν ξερω επιτελους θα αρχισω να πιστευω στο κακο ματι. Καθε φορα που λεω να κουνησω ρουπι κατι θα γινει μηπως και καταφερω να παω πουθενα με το κεφαλι μου ησυχο.

Αυτα προς το παρον. Παω να πακεταρω...

2 comments:

  1. to ixa pa8ei k ego me t 4eudotavano! itan asta na pane! milame megali zimia!Kata ta ala kalo ta3idi k kala na pernas :)xxx

    ReplyDelete

Πρηξε με και εσυ: