Monday 15 February 2010

Πριχτης μονος ψαχνει...

Ειπα και εγω να μπω στο πνευμα της ημερας (της χθεσινης τελος παντων). Μετα απο αποσπασματικη σκεψη και προχειρη αναδρομη αποφασισα να παραθεσω μερικες ασυναρτητες σκεψεις μου για το πως [δεν] θελω την "ιδανικη" μου γυναικα.

1. Να μην μου πριζεις τα α*****α χωρις λογο. Ενας πριχτης ειναι αρκετος σε μια σχεση και η θεση ειναι κατηλειμμενη.

2. Να μην εισαι ζηλιαρα μαζι μου. Εγω εν εχω κολλημα να γυριζεις με οποιο φιλο/η σου γουσταρεις. Εσεναν πιο εν το προβλημα σου να λαλω καμια κουβεντα με κορουες που ξερω που το νηπιαγωγειο;

3. Να μεν προσπαθεις ουλλη μερα να με κανεις εμενα να ζηλεψω, γιατι ταχατες ειπεν σου η φιλεναδα σου οτι ετσι εν να ερτω πιο κοντα σου. Εν ειναι του χαρακτηρα μου και το μονο που θα καταφερεις (οσον καλο και να ειναι το σεξ) εν να σε ξαπολισω. Εν πολλα δυσκολο να μου βαλεις ετσι ιδεες εις τον νουν μου αλλα αμα μπουν ξεπιτιδες εν φκαινουν!

4. Εν δκιαβαζω μυαλα. Αμα θελεις κατι συγκεκριμενο ανοιγε το στοματακι σου και πες το.
Εγω δεν εχω προβλημα αυτοεκφρασης. Φυσικα μην ξεχνας το Νο.1!

5. Πραματα που σκεφτομαι συνηθως ειναι τι εν να φαω το μεσημερι (γιατι νομιζεις εγηνικα ετσι χαλι), ποτε εν να σε ξαναγ****ω, τι ωρα εν το CSI και που να παω το σαβατοκυριακο. Βαθιες σκεψεις εχω τες αμα χρειαζεται να αποφασισω κατι, οχι καθε μερα και καθε στιγμη.

6. Σε ακριβα εσωρουχα μεν διας τα ριαλια σου. Ειναι οντως πολυ ωραια αλλα εν θα μεινουν πανω σου πολλην ωρα και μετα εν να μαραζωνεις τα 200 ευρουθκια που επιες και εδωκες. Αν θελεις να με καμεις χαρουμενο γορασμου κανενα ζευγαρι παντοφλες. Οι δικες μου ελιωσαν.

7. Το πεος δεν ειναι ξιμαρισμενο. Επλυνα το το πρωι. Αγαπα το λιον... εν δαγκωνει ;-) Εγω την κ********α σου την τιμω δεοντως, εσενα πιο το κολλημα σου?

8. Ερωτισα σε 5 φορες αν εθελες πατατες. Ειπες οχι! Τι πιανεις τες δικες μου;!

9. Αν νομιζεις οτι τα ριαλια σου εν ριαλια σου και τα ριαλια μου εν ριαλια μας εισαι γελασμενη. Το 50-50 εν ειναι μονο οποτε μας συμφερει κυρα μου!

10. Ο κωλος μου εν μονοδρομος. Εν με ενδιαφερει τι εδιαβασες στο κοσμοπολιταν, ή αν το εγουσταρεν ο πρωην σου... εμενα εν μου αρεσκουν τουτα τα μασκαραλικια.

11. Που ημουν μιτσης η θεια μου ελαλεν μου οτι εκαταπια ραδιο (καπου μεταξυ των κεφτεδων της). Αμα θελεις καποιον που να σε αφηνει να πουρπουριζεις μονη σου ολη μερα και απλως να λαλει "ναι" και "οχι" μεν σπαταλας την ωρα μου και λαμνε μαυρογυρευκε αλλου.

12. Εγω εμαθα μονος μου να μαγειρευω. Εν ειναι δυσκολο. Ειμαστε της ιδιας ηλικιας. Πως και εσυ ουτε παγακια δεν ξερεις να κανεις;

13. Βαριεμαι να γραψω αλλα. Ετσι και αλλιως καμια απο τις επηρεαζομενες δεν θα το διαβασει. Πεινασα. Παω να παρω ενα χταποδακι να το κανω στιφαδο.

10 comments:

  1. Επαρατήρησα ότι τούτο το θέμα με τις πατάτες έχουν το πολλοί! χαχαχα!

    ReplyDelete
  2. Ζηλευωωωωωωω σε διαβάζει ο αντίχριστος…….και κάνει και σχόλια…ουααα.. κλαψ κλαψ ..σνιφολ….
    Αγαπητέ Πριχτη don’t worry be happy .. τετοια γυναικα δεν υπαρχει. .. μαθέ να συμβιβάζεσαι… όπως κάνουμε όλοι… γιατί ούτε και εσείς είστε τέλειοι και ιδανικοί

    ReplyDelete
  3. Αν έβρω εγώ έναν άντρα όπως τον περιέγραψα ότι τον θέλω...θα έβρεις κι εσύ αυτήν την γυναίκα!!
    Καλή μας τύχη...!

    ReplyDelete
  4. χαχα..επηρεαστηκες νομιζω!

    ReplyDelete
  5. @antixristos: en ontws geniko to kako.

    @mousa: den symvivazomai.

    @raintears: me tin prwti eukairia tha apsw keri kai gia tous dyo mas. mporei ka kanena tama...

    @prasinineraida: mallon empneustika!

    ReplyDelete
  6. Εμ. Και εγώ δεν συμβιβάζομαι και γι’αυτο είμαι μονή.. …και είναι γνωστό ότι εσείς οι κύριοι δεν είστε και ιδιαίτερα ανθεκτική στην μοναξιά. Θα μου πεις εσύ είσαι αυτοσυντήρητος σε πολλούς τομείς όποτε, ναι μπορείς. Παντός καλή τύχη θα την χρειαστείς σίγουρα.

    ReplyDelete
  7. ahaha....pao na kamo kna xtapodaki stifado!top!pfff...tora aspume en san k ediavaza odigo g t pos mia gineka na en telia!enje 8elis listoua g to pos enas antras na en telios ene?:P

    ReplyDelete
  8. aman exeis oreksh... pantws to stifado htan apsogo!

    ReplyDelete
  9. vasika emeina me to stoma anixto!!!!!!!!!!!!!!! pe mou pls kai inta zodio ise giati endiaferi me!

    ReplyDelete
  10. @sasta kai girasin: hahaha... exeis plaka. aigokeros eimai...

    ReplyDelete

Πρηξε με και εσυ: