Wednesday 31 March 2010

Το ταξιδι του πρηχτη

Χαιρετισματα σε ολους. Επατισα επιτελους το ποδιν μου στην κυπρο. Ολα αρχισαν καλα. Το λεςφορειο στην ωρα του. Επιαμεν χιθροου ενα κομματι και στο τσεκ ιν εδωκαμας και την θεση μπροστα στην εξοδο κινδυνου (α μανα μου μανα μου εσταυρωσα τα ποδκια μου μεσα σε αεροπλανο! ευρωπη!) Γενικα ηταν ενα υποδειγματικοτατο ταξιδι... τουλαχιστον ως τα τελευταια 15 λεπτα.

Επετουσαμεν που λετε πανω που την μεγαλονησο... τζεινο το αεροπλανουιν στιν οθονη ηταν πουπανω που την σκαλα και ελαλεν ντιστανς του ντεστινασιον 15 μινουτς... αλλα κατι εν επηενεν καλα... εκοφκαμεν γυρους αντι να κατσουμεν και ουλα τζεικατω ηταν θολα!;

Η επιβεβαιωση του συνεπακολουθου εν αργησε πολυ... μετα που ενα τεταρτο κυκλους ο πιλοτος λαλει εν παει αλλο πρεπει να κατσουμε στην Παφο. Βλεπεται αγαπητοι αναγνωστες τζεινη η θολαρα που επαρατηρησεν ο υποφαινομενος ηταν ενα συνεφουιν ομιχλης που εκατσεν πουπανω που το αεροδρομιο. Ως αποτελεσμα μια και το υπερσυχρονο μας αεροδρομιο (που δεν διαθετει συστημα προσγειωσης στην ομιχλη μιας και τα φωτα του διαυλου ειναι απο το 1975!) αναγκαστηκε να κλεισει.

Παμεν που λετε Παφο καθουμαστεν κανονικα και ωραια και περιμενουμεν να περασει η ομιχλη. Ο πιλοτος τακτικα ανακοινωνε το τι γινοταν, αλλα εν αντεξαν πολλην ωραν και οι πανεξυπνοι οι κυπραιοι αρχισαν το σοου τους... παραπονο, κλαμα, απειλες... οχι εθελαν τες τσεντες τους, οχι εθελαν να τους ανοιξουν την πορτα να καπνισουν (και σημειωση εκαμαν πηγαδακι με τα τσιαρα στο στομα γυρω γυρω που την πορταν) οχι να φερουν αμεσως λεωφορεια να τους παρουν λαρνακα κτλ. Οπως καταλαβαινεται σιγα σιγα εκουρτισαν κιαλλους και εγινικεν της ποπης (και της γιαγια της της καλλιοπης).

Με το πολλην το πρηξημον και ενω το αεροπλανον ηταν ετοιμον γεματον πεζινα (μαλιστα εφεραν βιτιον και εγεμωσαν μας το σαν ειμαστε μεσα για να ειμαστεν ετοιμοι ανα πασα στιγμη για απογειωση) αναγκαστηκεν ο πιλοτος να φκερωσει το αεροπλανον για να πασην κατω και να καπνισουν και ξερω γω τι αλλον και να μεν του τα σπασουσιν ουλα μες την καμπινα.

Αποτελεσμαν αγαπητοι αναγνωστες εχασαμεν την σειραν μας για προσγειωσην μολις ανοιξεν το αεροδρομιον γιατι προτεραιοτηταν ειχαν οι πτησεις που επετουσαν ηδη και επρεπεν να περιμενουμεν να προσγειωθουν πρωτα. Χαμος να δειτε που εγινικεν μολις μας το ειπαν. Παλε απαιτουσαν να τους κατεβασουν τσεντες κτλ...

Σε ολον τουτο το φρενοκομειο ο υποφαινομενος δεν συμμετειχε αλλα ουτε και μπορεσε να κλεισει ματι και να ξεφυγει μιας και καθε 5 λεπτα εξυπναν που τες φωνες. Εν χρειαζεται να σας περιγραψω με περαιτερω λεπτομερεια τι εγινετουν μιας και ως γνησιοι πολιτες του κυπρισταν φανταζεστε τα.

Ακουσα παραπονα πολλα εκ των υστερων οτι η καφετερεια ηταν κλειστη κτλ. Βεβαιως ηταν, αφου κανονικα εν ειχεν ψυχην στο κτηριο τζεινην την ωρα, αλλα ανοιξεν μεσα σε 30 λεπτα που επιαμεν μεσα και οι μισοι εκατσαν ουραν. Ελεος σιορ! Μαλιστα και εγω ελυσιοπεινουν αλλα εν εκαμνα ετσι!

Παντως δαμε εν να τονισω οτι οι "υπευθυνοι" εκαμαν τα σιονι. Αλλα ποσα να τους καταλογισεις αμα εμπλεξαν με ετσι πελλους. Εκεινο που με επικαρεν εμεναν ειναι καλαν, εν εμπορουσαν να κανονισουσιν με την καφετερεια να δωκουν με εξοδα τους 5-6 ευρουθκια προιοντα σε καθε επιβατη, ετσι ως παρηγορια. Επισης, ατε στην παφο επιαστηκαν απροετοιμαστοι... στην σκαλα μιαν τυροπιττα και ενα νερουιν εν επρολαβαιναν να μας προσφερουν μολις εκατσαμεν;! Ειχαν 4.5 ωρες καθυστερηση τα γεριμα εν θα ηταν υπερβολικο.

Επομενως σε τελικη αναλυση εδειξαμεν παλε τον νουν μας. Διερωτουμαι αν τουτα τα ατομα (μερικα που τα οποια οι μονον εν αντραπηκαν που την διαγωγη που εδειξαν, αλλα ειχαν και μουτρα να καμνουν δηλωσεις περι της ταλαιπωριας τους στην τηλεοραση) εστο και στο ελαχιστον επηραν πρεφα οτι το παραπανω κακο και ταλαιπωριαν εδημιουργησαν το αχρειαστα τζεινοι;!

Sunday 21 March 2010

Η απορια του πρηχτη...

Ωρες ωρες διερωτουμαι σε ποιον κοσμο ζω; Διαβαζω ουλα τουτα τα μπογκ για σεξουαλικα κομπλεξ αλλα δεν μπορω να ταυτιστω. Τουτες τες μαλακιες και βλαμμενες νοοτροπιες περι των στερεοτυπικων ρολων των ζευγαριων δεν τες καταλαβω. Ειμαι τοσο νορμαλ τελικα ή απλα ασχετος!;

Sunday 14 March 2010

Η διαιτα που πρηχτη (2)...

Αγαπητοι αναγνωστες. Δυο μηνες, μειον 9 κιλα... και οχι δεν πατησα γυμναστηριο. Το θετικο, σταματησα να ονειρευομαι σουβλακια (προς το παρον τουλαχιστο). Το αρνητικο ειναι οτι τωρα το αντικειμενο του ποθου μου γινανε τα βελγικα σοκολατακια :-(
Αλλα, συνεχιζουμε...

Monday 1 March 2010

Η διαιτα του πρηχτη...

Πεινω! Εβαρηθηκα τες διαιτες. Εχει ενα μηνα που τρωω χορτα και μαλακια. Θελω κρεας, θελω θερμιδες. Εψες ειδα ονειρο μια μιξ σουβλακια-σιεφταλια. Εν παμε καθολου καλα... Πεινω!